One Step Cleansers zijn ideaal. Ook voor op vakantie!

Het is vaker gezegd; ‘reinigen is de basis van een goede huidverzorging’. Ook als we op vakantie zijn. De one step cleansers van Clarins zijn ideale producten om mee te nemen voor weekendjes weg of de vakantie’s. Eén fles die je huid snel, makkelijk en op zachte wijze reinigt. Makkelijker kunnen we het niet maken. Welke heeft jou voorkeur?

Démaquillante Tonic Express:

Deze tweefaseformule reinigt in een handomdraai je huid op een zeer zachte wijze en laat je huid comfortabel aanvoelen. Sinasappelextract werkt verfrissend, stimuleert en geeft een heerlijke zachte geur aan de lotion. Ook prima te gebruiken als je make-up gebruikt.

Geschikt voor alle huidtypes.

Schudden voor gebruik. Royaal aanbrengen op een wattenschijfje, verdelen over je gezicht, hals en decollete. Eventueel deze handeling herhalen. Niet afspoelen.

Clarins - One - Step Facial Cleanser

 

 

 

 

 

 

 

 

Doux Nettoyant Gommant:

Dit reinigingsproduct verwijdert niet alleen make-up, maar scubt en verwijdert onzuiverheden ook,  in een paar seconden. Terwijl de hydrolipidelaag behouden blijft. Deze gommant mag je één tot twee keer per dag gebruiken. Het vervangt dus niet je wekelijkse exfoliant. Het bevat oa. sinasappelextract en werk daardoor ook verfrissend, stimulerend en heeft een heerlijke zachte geur.

Geschikt voor alle huidtypen. Breng een kleine hoeveelheid  Doux Nettoyant Gommant aan  op je vingers en laat het opschuimen op de vochtige huid van je gezicht en hals. Verdeel dit masserend over je huid en spoel het af met lauw water.

Clarins -  One - Step Gentle Exfoliating Cleanser

 

 

 

 

 

 

 

 

Eau de Purete:

Deze reinigingslotion bevat etherische munt-extract die je huid zuivert, ontgift, verkwikt en fris uit laat zien. Verwijdert lichte make-up.

Geschikt voor de gecombineerde tot vette huid.

Royaal aanbrengen op een wattenschijfje, verdelen over je gezicht, hals en decollete. Eventueel deze handeling herhalen. Niet afspoelen.

Clarins - Water Purify One-Step Cleanser

 

 

 

 

 

 

 

 

Eau de Confort:

Deze reinigingslotion bevat etherische vruchtenextract die ervoor zorgen dat je huid glad, soepel en fluweelzacht blijft aanvoelen. Het reinigt, stimuleert en geeft een natuurlijke glans aan je huid.Verwijdert lichte make-up.

Geschikt voor de normaal tot droge huid.  Royaal aanbrengen op een wattenschijfje, verdelen over je gezicht, hals en decollete. Eventueel deze handeling herhalen. Niet afspoelen.

Clarins - Water Comfort One - Step Cleanser

 

 

 

Plaats een reactie