Wanneer kies je voor een serum en welke past bij mijn huid?

Wat is nou precies een serum?

Serums zijn luchtige, snel intrekkende huidverzorgingsproducten, met een hoge concentratie aan werkzame ingrediënten. Door deze speciale samenstelling, wordt het product snel en gemakkelijk door de huid opgenomen én zorgt het ervoor dat het een versterkende werking op je reguliere dag-/nachtcreme heeft. Door de luchtige structuur van serums wordt het product snel door de huid opgenomen en geeft het geen vol en plakkerig gevoel. En dat is wel zo prettig, omdat er over een serum áltijd een dag-/ nachtcreme aangebracht moet worden.

Wat doet een serum?

Dankzij een speciale formule met geconcentreerde actieve werkstoffen die een serum bevat, kunnen de werkstoffen sneller en dieper in de huid haar werk doen. Afhankelijk van de werkstoffen heeft elk serum heeft haar eigen specifieke werking. Dat is ook het fijne van een serum. Zo kan je heel gericht een huidprobleem aanpakken.

Belissima - Clarins - Serums

Hoe te gebruiken:

Een serum wordt vaak als kuur geadviseerd, om je huid tijdelijk een oppepper te geven. Wij adviseren vanuit Clarins een serum het hele jaar door te gebruiken. Want waarom zou je je huid tijdelijk een oppepper willen geven? Je wilt toch dat je huid het hele jaar door in een topconditie is? Breng een serum nooit rondom de ogen aan. De super dunne en gevoelige huid rondom de ogen, kunnen de actieve ingrediënten niet opnemen, waardoor de huid daar gaat irriteren. Tenzij je een serum hebt, die speciaal voor deze gevoelige huid bedoelt is.

Hoe aan te brengen:

Een serum breng je één of twee keer per dag aan, op een gereinigde, droge huid. Verwarm het serum eerst tussen je handpalmen (een verwarmt product, wordt sneller door de huid opgenomen) en druk het product dan zachtjes in de huid. Begin vanaf je voorhoofd, naar de kaak en vanaf de neus richting oren, richting hals en sleutelbeenderen. Op deze manier activeer je de doorbloeding, werk je afvoerend. Waardoor het product nog beter opgenomen wordt.

Welk serum is geschikt voor mijn huid?

Deze vraag wordt veel gesteld. Clarins heeft behoorlijk wat serums in haar assortiment, waardoor de consument soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder heb ik een heel mooi overzicht, waardoor je snel en makkelijk een keuze kan maken, welk serum geschikt is voor jouw huid. Natuurlijk houd je hierbij dan in gedachten wat jij belangrijk vindt om aan je huid te gaan werken.Belissima-Clarins-Serum

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s