Huidverjonging zonder gebruik van botox, fillers en/of facelift?

Steeds vaker zie ik vrouwen, en steeds meer mannen, om me heen die gebruik maken van fillers of botox. Persoonlijk vind ik het zonde dat al deze vrouwen dezelfde mimiek en uitstraling krijgen. Tijdens het lachen bewegen de wangen niet mee, bij het fronsen blijven de wenkbrauwen staan en dan heb ik het nog niet over de te volle/dikke lippen.

Nu ben ik sinds kort in aanraking gekomen met Dermatude. Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk! Inmiddels heb ik zelf de behandeling al ondergaan en ik sta werkelijk versteld van het resultaat behaald na 1 keer. Voordat ik hier meer over ga vertellen, wil ik je eerst iets meer informatie geven over het huidverouderingsproces.

Onze huid is tot onze 20 á 23 ste levensjaar aan het opbouwen. Onze celding is tot die leeftijd hard aan het werk, waardoor we een mooie, strakke en egale huid hebben, met een goede doorbloeding. Na deze leeftijd gaat alles trager werken. Onder andere het collageen en elastine (die zorgen voor stevigheid en de elastischetijd) in onze huid wordt minder aangemaakt, waardoor onze huid er dof, vaal, verslapt en rimpelig wordt met een trage doorbloeding. Hoe actiever de celdeling is, hoe langer onze huid mooi blijft.

Daarnaast spelen externe invloeden natuurlijk ook een belangrijke rol. Gebruik van alcohol, roken, zonnebank en/of zonnen, stress en stedelijke luchtvervuiling beïnvloeden het huidverouderingsproces op een negatieve manier.

Het probleem aanpakken bij de basis

Gelukkig hoor ik ook vaak om me heen dat men wel een strakkere, vitale huid zouden willen hebben, maar absoluut tegen botox, fillers en/of een facelift zijn. Voor deze groep mensen is de Meta Therapie van Dermatude dé oplossing. Met deze behandeling zorg je namelijk dat het huidverouderingsproces van binnenuit aangepakt wordt, wat je vervolgens via de buitenkant gaat zien.

dermatude.-JPG

 

ba3_def

Hoe werk het precies?

Met de Meta Therapie van Dermatude worden er microscopisch kleine perforaties in de opperhuid gemaakt. Dit is geheel pijnloos! Hierdoor wordt het herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huid weer actief collageen en elastine gaat aanmaken. Deze herstellende eigenschap van de huid zorgt voor huidvernieuwing van binnenuit. Van buitenaf worden er tijdens de behandeling subjectables op de huid aangebracht. Dit zijn actieve werkstoffen die o.a. de Fibroblasten actief maakt. Dit zorgt ervoor dat de huid van binnenuit voller en steviger wordt, maar ook worden grove poriën fijner van structuur en krijgt de huid weer een mooie , frisse en vitale uitstraling.

Bekijk onderstaande video om meer over Meta Therapie te weten te komen.

Ik ben zo blij met deze methode en vanaf nu kan ik deze behandeling ook in mijn salon aanbieden. Met deze 100% natuurlijke huidverjongende behandeling werk je dus niet alleen op een stevigere huid, met minder rimpels (waar dan ook). Maar ook op:

  • fijne huidstructuur
  • betere huid doorbloeding
  • vermindert pigmentvlekken
  • fijnere porien
  • beter huidconditie
  • vermindering wallen

Ook de media, waaronder de Linda., BeauMonde en de MarieClaire hebben deze mooie behandeling ook al ontdekt.  Zie onderstaande afbeeldingen.

Dermatude-Linda.

Dermatude-BeauMonde

Dermatude-MarieClaire

Wil je meer informatie over deze behandeling? Neem dan contact met mij  op via 06-5130 8150 – kyra@belissima.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s