Shine, shine, shine….

Ontdek hier de nieuwste make-up voorjaars collectie die je huid laat stralen. Subtiele glinsterende nude tinten voor op de ogen en zachte, fleurige tinten voor de lippen toveren een stralende glimlach op je gezicht. Ongeacht je leeftijd…

Belissima-Clarins-Model-spring2016-bb

De BB Cream die twee jaar geleden op de markt gebracht is, is nu ook verkrijgbaar in een fluïde. Deze fijne en snel intrekkende textuur hydrateert, verzorgt en brengt de huid in balans.

Werking:

  • Het acerolazaadjes-extract geeft extra zuurstofvoorziening aan de huid die onderhevig is aan tal van negatieve invloeden
  • corrigeert oneffenheden zonder dat men een masker effect ziet
  • geeft een satijnzacht en natuurlijk resultaat

Het resulaat is een stralende huid die blaakt van gezondheid. De BB Skin Detox Fluid SPF 25 is verkrijgbaar in vier kleuren: 00 fair, 01 light, 02 medium, 03 dark

 

Belissima-Clarins-BB-Detox.jpg

 

LIMITED EDITION:

Het oogpalette uit deze look is werkelijk een plaatje. Mooie zachte, matte en subtiel glinsterende tinten, die inzetbaar is voor elke kleur ogen. Voor een natuurlijk resultaat of voor een zwaardere look.  De planten en mineralen extracten laten tegelijkertijd je oogleden verzorgen.

Belissima-Clarins-Palette-Glow-Spring-2016.jpg

NIEUW:

Ombre Irdescente bestaat uit vier subtiel glinsterende pastel tinten. De nieuwe textuur is gemaakt op basis van fijn vermalen bamboe-extract met de voordelen van een poeder en een crème in één product.
Voor een subtiele glossy make-up.

Belissima-Clarins-Ombre-Instant-glow

 

NIEUWE TINTEN:

Rouge Eclat is de eerste lipstick die huidveroudering tegengaat en comfort en
kleur combineert. De voedende ingrediënten zitten verborgen
onder een fijne, zijdeachtige en sensuele textuur die de kleur
boost.

Belissima-Clarins-Rouge-Eclat-Spring.jpg

 

NIEUWE TINTEN:

Eclat Minute Embelliseur Lèvres zijn ultra-rijke en verleidelijke lipgloss en enorm populair bij iedereen die van een gloss houdt. De heerlijke textuur hydrateert gedurende 4 uur de lippen. Voedt deze en vult de lippen op. De twee nieuwe tinten geven een gezonde en fleurige kleur aan je gezicht.

Belissima-Clarins-Instant-Glow-2016

NIEUWE TINTEN:

Multi-Blush nr 05 Rose geeft een prachtige en gezonde blos op je huid en kan ook aangezet worden op de lippen en boven de ogen. Een heel handig product om tussendoor je make-up bij te werken. Belissima-Clarins-Multi-Blush-nr05

 

NIEUW:

De Eclat Minute Fixante Levre zit niet in de voorjaarslook. Maar zo’n mooi nieuw product verdient extra aandacht. Deze nieuwe innovatieve verzorging voor de lippen maken de lippen direct zachter en zorgt ervoor dat je lipstick lekker lang en mooi op de lippen blijft zitten. Tevens voorkomt het dat  je lipstick uitloopt. Dit toverstokje is een primer en verzorging in één. Je lippen worden 6 uur lang gehydrateerd, geëgaliseerd en beschermt.

belissima-clarins-base-fixante-levres.png

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Mail mij dan gerust via info@belissima.nl – Kyra Demmer – http://www.belissima.nl – online Clarins Advies & Webshop (055-5411990/06-51308150)

 

 

Plaats een reactie